Wat zijn de meest populaire hondenrassen

Wat zijn de meest populaire hondenrassen

Wat zijn de meest populaire hondenrassen in Nederland?

Het is niet verrassend dat de meeste populaire hondenrassen in Nederland herderrassen zijn. Dit komt omdat ze goed zijn met kinderen, andere huisdieren en ze hebben een rustige aard. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire hondenrassen in Nederland.

1. Berner Sennenhond

De Berner Sennenhond is een grote, rustige en aanhankelijke hond. Hij is goed met kinderen en andere huisdieren. Ze zijn ook intelligent en makkelijk te trainen.

2. Bouvier des Flandres

De Bouvier des Flandres is een grote, krachtige en aanhankelijke hond. Hij is goed met kinderen en andere huisdieren. Ze zijn ook intelligent en makkelijk te trainen.

3. Briard

De Briard is een grote, aanhankelijke en rustige hond. Hij is goed met kinderen en andere huisdieren. Ze zijn ook intelligent en makkelijk te trainen.

4. Duitse herder

De Duitse herder is een grote, krachtige en aanhankelijke hond. Hij is goed met kinderen en andere huisdieren. Ze zijn ook intelligent en makkelijk te trainen.

5. Golden Retriever

De Golden Retriever is een grote, aanhankelijke en rustige hond. Hij is goed met kinderen en andere huisdieren. Ze zijn ook intelligent en makkelijk te trainen.

Lees ook